Berkav V. |
Genelde arkadaşlarla gidiyoruz Seven Kebaba. Ortam gerçekten süper, personel anlayışlı ve çok iyi niyetli, aynı zamanda saygılı ve güler yüzlü. Kebapların lezzeti standart, asla değişmez; hep lezzetli. Mesela kuşbaşılı kaşarlı pide, ayran üstüne de sıcacık şöyle bol fıstıklı peyniri bol bir künefe. Afiyet olsun. |
08.03.2011 |
|
Kemal A. |
Kadıköy´e yolum düştükçe uğrarım Seven Kebap´a. Özellikle nefis pide yapıyorlar. Kuşbaşılı kaşarlı ve dönerli kaşarlı pide hem çok lezzetli hemde fiyatlar ekonomik. Hesanı bilenlere tavsiye edilebilecek bir mekan. |
08.03.2011 |
|
Ramazan Cnby |
Ben Seven Kebap´ın kebap işini çok iyi yaptığını düşünüyorum. Kanat, kuzu şiş, acılı Adana kebabı... Mesela beyti sarmayı kendine özgü bir şekilde yapıyor, siz hiç sarımsaksız beyti yediniz mi bilmiyorum; ama ben Seven Kebap´tan başka yerde ne yedim ne de duydum. Evet sarımsaksız beyti hem de felaket lezzetli. Kesinlikle denemelisiniz. |
08.03.2011 |
|
Hamza P. |
Kadıköy´ de yaprak döner takan ender yerlerden, şimdi biliyorsunuz çoğu dönerci hazır döner alıp sadece pişirip servis yapıyor, seven kebap etleri kendi ustalarına açtırıp terbiyesini kendi ustalarına hazırlattırıyor, sonra o akşamdan terbiye ye yatırdıkları etleri ertesi gün yine kendi ustaları şişe takıp sonra pişirip servis yapıyorlar, mekanın işletmecisi hasan bey "Biz diyor, bize getirileni değil kendi hazırladığımız malzemeleri sunuyoruz, yani müşterilerimize ne yedirdiğimizi biliyoruz" Gıda sektöründe ne kadar katkı maddesinin kullanıldığını düşünecek olursak sanırım tükettiğimiz ürünleri daha bir özenle seçmeliyiz, bu anlamda seven kebap ilk tercihlerimdendir, size önerim sizde tükettiğiniz gıdanın nasıl hazırlanıp servis edildiğine dikkat edin. |
08.03.2011 |
|
Baran Ç. |
Evet beyti sarma gerçektende çok farklı ve lezzetli, ama yaprak döneri ve tereyağlı iskenderi de on numara. Kesinlikle denemelisiniz. |
08.03.2011 |
|
Abdullah G. |
Evet, Seven Kebap benim lezzetçi kebapçım. Çünkü bir kere, bütün kebapları istisnasız çok lezzetli. Beyti sarma başlı başına bir şaheser, resmen bir sanat eseri gibi. Keza diğer kebap çeşitleri de öyle. Yani çok lezzetli. Bunun da en büyük nedeni et ve kuyruk yağının günlük ve kaliteli olmasından kaynaklanıyor sanırım. Zaten bir kez gittiniz mi, bir daha kendinizi kurtaramıyorsunuz. |
08.03.2011 |
|